Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os

Alle analyserne kan gennemføres hele året. Vi forsøger dog at undgå afvikling af brugerundersøgelser henover større ferieperioder (sommerferie og juleferie) for at sikre en høj validitet. Der kan være mange oplagte anledninger til at gennemføre en analyse, og det går vi gerne i dialog med jer om. Men i sidste ende er timingen op til dig.

Alle analyseforløb er individuelle, men den typiske varighed er 2-4 måneder fra opstart til præsentation af resultater. Jeres ressourceforbrug i it- og digitaliseringsafdelingen er dog typisk begrænset til ca. 2-3 uger for én persons arbejdsindsats.

Prisen afhænger af jeres virksomheds setup, analysens omfang og vores forventede tidsforbrug. Vi vil selvfølgelig gerne indikere en pris, men inden da har vi brug for en snak om jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder to forskellige prismodeller. Du kan vælge mellem en fast pris pr. analyse eller en abonnementsordning, hvor der betales en månedspris.

Analysens resultater giver blandt andet konkrete svar på, hvad det koster at drifte, supportere og udvikle it i jeres organisation. Det holdes op mod brugernes tilfredshed.

På den måde får du et overblik over, om I bruger for mange penge på it eller om I underinvesterer. Det giver mulighed for at spare rigtig mange penge eller bruge pengene anderledes.

De fleste gennemfører brugerundersøgelser og økonomianalyser med en frekvens på 12-24 måneder. Så er der god tid til at arbejde med analysens resultater mellem hver analyse. Det giver et godt grundlag for en opfølgende måling, hvor du får konkrete svar på, om dit arbejde har resulteret i en højere tilfredshed. Eller om der er dukket nye udfordringer op?

Service Desk Survey kører løbende.

Når brugerundersøgelsen skal gennemføres, er der brug for en person, der kan hjælpe os med indsamling af data om organisationen. Det tager typisk et par dage.

Til økonomianalysen skal bruges en person med et godt indblik i organisationens økonomi og it-setup. Tidsforbruget afhænger af jeres setup, men tager typisk lidt længere tid end brugerundersøgelsen.

Alle organisationer kan have gavn af en it-benchmarkanalyse. Selvom du umiddelbart tænker, at jeres organisation ikke kan sammenlignes med andre, er der helt sikkert mange parametre, hvor en sammenligning giver god mening. Mon ikke de fleste ønsker så få nedbrud som muligt? Og mon ikke de fleste ønsker at levere den bedst mulige it-service til en god pris?

Med andre ord henvender vi os altså til alle typer mellemstore og store organisationer. Uanset branche.

Uanset analysens resultater får du et faktabaseret indblik i din organisation. Og selv hvis it og digitalisering kører godt i dag, vil du med analysens resultater få mulighed for at bevise dine præstationer for ledelsen. Sort på hvidt. Og så vil der i øvrigt altid være områder, hvor man kan gøre det endnu bedre. 

Resultaterne giver gode muligheder for at reducere din risiko eller undgå fejl og forkerte beslutninger.

De fleste gennemfører en brugerundersøgelse og en økonomianalyse samtidig. Det giver det bedste resultat og sammenligningsgrundlag. Og så kræver det et samlet mindre ressourcetræk fra jer.

Analyserne kan dog også køres forskudt af hinanden.

Survey Desk Survey kører løbende, og kan sagtens fortsætte, mens andre analyser gennemføres.

Vi laver et repræsentativt udvalg af respondenter, hvor vi sikrer en høj validitet og en høj svarprocent.

Det korte svar er nej. Vi afholder et fysisk opstartsmøde hos jer, hvor vi guider jer gennem analyseforløbet, lægger en fælles tidsplan og får styr på alle detaljerne forud for analysen.

Vi har mere end 20 års erfaring. Der er gennemført mere end 1.000 analyser, og vi har indsamlet over 750.000 brugersvar i det private og offentlige. Desuden har vi gennemført analyser i mere end 80 lande og på mere end 20 forskellige sprog.

Læs mere om vores erfaring og referencer her.

Vi kigger gerne forbi til et uforpligtende inspirationsmøde. På mødet taler vi om jeres setup og ønsker. Vi gennemgår analysens fordele og udbytte. Efter mødet får du tid til at evaluere mulighederne samt drøfte analysen internt, inden vi tager en kort opfølgning på telefonen. Her afklarer vi, hvad vi gør herfra.

Book et uforpligtende inspirationsmøde her.

keyboard_arrow_up